Tordera B 5,5 – 2,5 Sant Gregori

El segon equip ha sumat la segona victòria de la temporada. Avui ens trobàvem contra un rival d’aquells que no se’ns dóna massa bé, o almenys, en les darreres temporades. Tot i la diferència final, el partit ha estat durant molta estona molt igualat, fins i tot amb un xic de color visitant.

En Tomàs, que avui estrenava temporada, ha jugat un final fluix que ha permès que els del Gironès s’avancéssin. El cronista (per segona setmana consecutiva, empès per la sort) ha aprofitat un descuit del contrincant quan la partida s’estava posant d’allò més interessant. Durant  bona part del matí, el matx ha estat amb 1 a 1 i intensa lluita per desfer la igualtat: En Jacobo tenia un final molt entaulat, en Robles superioritat material, en Carlos es defensava amb ungles i dents, en Lluís Ramírez tenia molta lluita per endavant, la partida de l’Arseni semblava embussada i en Jordi Quintana feia el que podia per no perdre un peó aïllat.

El següent d’acabar ha estat en Carlos, que no ha pogut aguantar més les embrenzides del contrincant. En poca estona, però, en Robles transformava l’avantatge en punt, en Lluís aprofitava un xic superior i en Jordi, que no sé ben be com s’ho ha fet, ha girat la truita del tot, quedant en un final guanyador. 4 a 2 i només ens feien falta unes taules per endur-nos el punt sencer. No semblava haver-hi perill a la partida d’en Jacobo, que ha acabat aconseguint el mig punt guanyador tot i els múltiples intents de la seva contrincant. Després de molta estona d’anar endavant i endarrere, l’Arseni culminava la victòria desllorigant l’estructura del seu rival.

Finalment, un resultat prou ampli en un matx molt equilibrat. Amb dos de dos, la setmana que ve visitarem un dels favorits: L’Olot B.

Un comentario en “Tordera B 5,5 – 2,5 Sant Gregori”

  1. Vull felicitar a Manuel Olmeda i la seva dona que avui no a pogut venir i donar la benvinguda a Samuel a aquest mon i que aviat li puguem fer fitxa .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *