GERUNDA A 7 – TORDERA A 3

Segona derrota consecutiva del primer equip, avui en terres gironines i davant del potent primer equip del Gerunda.
Un matí de bona competició, el que hem viscut avui al Centre Civic del Pla de Palau. Hi ha hagut lluita encarnissada fins gairebé al migidia, i, si bé el resultat final pot semblar que els gironins ho han tingut fàcil, la realitat ha estat més aviat una altra.
La setmana passada apuntàvem com era d’arriscat fer pronòstics en base a les diferències d’Elo. Avui hauríem de concloure que s’ha acabat acomplint la previsió i l’equip teòricament més fort (en tots els taulers, clarament) ha acabat per imposar la seva lògica.
Acceptat, però, el resultat, convé també treure’n algunes conclusions interessants. La primera és, sens dubte, lasensació que l’equip està anant de menys a més. Ja ens ha passat altres anys, que la falta de rodatge ens surt caríssima en començar la temporada, i poc a poc anem trobant el to. És aviat encara per dir-ho, però confiem que la dinàmica ascendent ens pugui donar fruits ben aviat.
Enhorabona de nou a en Pere, que s’ha endut de nou el punt sencer tot i jugar amb les negres.
La setmana vinent ens visitarà el Malgrat. En parlarem.

Un comentario en “GERUNDA A 7 – TORDERA A 3”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *