Tancat Mestre Català Guinardó

Feliç dia de reis!

Ahir va finalitzar el I Tancat per norma de Mestre Català de l’Open de Nadal del Guinardó amb una actuació que podriem catal·logar entre discreta i discretíssima. Avui entre mos i mos del tortell de reis encara ens llepava les ferides…

I es que aquest tancat ha estat dur i s’ha fet llarg tot i estar enllestit en una desena de dies. Potser el fet de començar en el 2013 i acabar en el 2014 ha contribuït a fomentar aquesta sensació de llargària excessiva. O potser senzillament s’ha fet llarg perquè entre en Pere i jo només hem guanyat una partida de 16 (no compto el trepidant empat de la primera ronda entre ell i jo). Això sí, per part meva si algú vol taules en tinc per montar un restaurant.

Una dada prou esclaridora. En aquest tancat participavem el quatre primers classificats del darrer Tancat de Mestre Català de Cerdanyola i cap ha passat de la meitat de la taula classificatòria. Enhorabona a l’Oriol Delisau del Sant Andreu i al sorprenent Carles Moya del Peona i Peó per les normes aconseguides. En un torneig de tantíssima igualtat no era fàcil aconseguir-la i han sabut minimitzar l’impacte dels seus errors.

La variació d’elo de’n Pere i jo ha sigut… bé, propera estació Open de Sant Martí i la Lliga Catalana.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.