Santa Eugènia B 3,5 – 4,5 Tordera B

Igual que els companys dels equips A i C, els del B també hem començat avui la recentment rebatejada Lliga Catalana d’Escacs. Avui, fet insòlit: tot i jugar com a visitants hem sigut vuit jugadors!

Tocats dos quarts de nou, hem sortit de Sant Pere en direcció Can Ninetes, on ens ha rebut amablement el conjunt del Santa Eugènia B. Un cop d’ull a les dues llistes feia pensar en un matí còmode, o sí més no favorable als nostres interessos, ja que, si no vaig errat, teníem més ELO en tots vuit taulers.

Avui ha sigut l’enèsima lliçó sobre l’ELO (sempre la mateixa, per cert): no ens en podem fiar mai. Una bona estona després d’haver començat a jugar, en Carlos i el seu contrincant pactaven taules. Un descuit de l’Arseni l’hi ha fet passar de tenir-ho, segons ell, guanyat, a tenir-ho perdut del tot. En Lluís Ramírez, però, amb una partida molt sòlida, ha reequilibrat el marcador. En Jordi Quintana, tot i descobrir un «fals mat», ha acabat cedint el punt. En Jacobo tornava a empatar el partit, deixant tota l’emoció en les darreres partides. Taules d’en Lluís Puigdemont en una partida força complicada. Premi immerescut pel cronista, que s’ha trobat un final guanyador després de no haver aprofitat l’avantatge del mig joc. Finalment, amb 3 a 4 al marcador, espectacular sang freda del debutant Robles, que tot i els pocs minuts que quedaven al rellotge, no ha permès que el contrincant l’hi desmanegués el mur que havia construït.

Finalment, primera i suadíssima victòria de l’equip B. La setmana que ve us narrarem què ens expliquen els companys de Sant Gregori!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *