Tupinamba ronda 7. Sant Adrià ronda 5.

Hola,

Setmana de serveis minims per la participació de’n Pere Mas en el torneig de veterans a Santa Susanna. Si el diumenge passat encara va poder combinar la participació en tots els tornejos en aquest cas tant dimecres a can Tres Peons com diumenge a Sant Adrià va tenir que demanar una jornada de descans.

Tupinamba ronda 7

Després de la derrota davant l’Ezequiel Sanchez de Masnou, aquest dimecres tenia un rival de ranking inferior. Lluny de cohibir-lo això va semblar esperonar al meu rival qui, tot i portar les peces negres, en la jugada cinc m’entrega una peça per atacar. L’entrega no semblava bona, però la meva posició era incòmode i no es podia jugar al toc. Vaig voler romiar la continuació més precissa per allò que diuen que quan tens una posició guanyadora si no vols relaxar-te tens que buscar el camí més ràpid cap a la victòria. I això vaig intentar, a costa d’invertir potser més temps de rellotge del compte. Afortunadament quan el problema no era encara greu la posició ja estava decidida a favor meu.

Sant Adrià ronda 5

Hi havia molta confiança en poder portar els dos punts cap a l’alt maresme però que en Lluis quasi s’enganxés el dit quan jo tancava les finestres del cotxe va ser premonitori. En una posició de gambit de dama amb la torre ja a tercera fila apuntant a l’enroc rival un petit cop tàctic va deixar descobert el mat del passadís… però a casa seva… Encara queden moltes rondes per recuperar-se. El dit afortunadament està bé.

Per part meva crec que ara mateix si llencés una moneda a l’aire deu cops sortirien deu cares. Aquest diumenge (i ja van unes quantes rondes consecutives) vaig poder plantejar la partida que volia. Quan el meu rival va cometre una imprecisió les meves peces es van activar totes de cop com abelles sortint del rusc picotejant una dama enemiga que havia trepitjat la casella equivocada. De moment la preparació dels darrers mesos m’està resultat molt profitosa els diumenges. Veure’m el que hem dura el vent favorable!

La propera crònica ja amb l’equip sencer.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.