REUS 6 – TORDERA A 4

No ha pogut ser. Hi hem estat molt a prop, però al final ens ha faltat un sospir i no hem aconseguit donar la que hauria estat una bona sorpresa.
A quants de set del matí es posava en marxa l’expedició que ha via d’arribar al Baix Camp. Dues hores llargues de trajecte. El més llarg de tota la temporada.
Un local de joc ja conegut (Pavelló) i un equip que ens esperava amb tota l’artilleria a punt. Comparant les dues llistes ens treien uns set-cents punts ELO d’avantatge. Potser en tota la lliga no havien presentat un equip així, però és que amb els resultats de la setmana passada, el Mollet els va servir en safata la possibilitat d’ascens directe … si ens superaven a nosaltres.
El matx ha engegat, doncs, amb força. Però l’equilibri s’ha mantingut fins ben entrat el matí.
Qui això escriu ha signat taules en fase molt primerenca de la partida, igual com també les ha subscrit poc després en Pere, en posició que no podia progressar.
Llavors, però, en una estona han caigut els punts d’en Juan Pedro, d’en Carles i d’en Josep Maria.
I quan semblava que ja estàvem contra les cordes, han vingut al rescat en Pau i l’Eduard. El primer ha culminat molt bé una partida en què sempre ha manat, amb autoritat i decisió. El segon avui ha pogut atacar com a ell li agrada i com no li agrada al rival, que ha acabat amb el rei cosit al mig del tauler, com a les pelis de gàngsters. Emoció.
En Ferran, tot i que no ha resolt en primera instància un avantatge considerable, ha trobat la línia precisa per imposar-se en un final que en algun moment posava els pèls de punta. Més emoció.
I fins aquí la nostra sort, que es deu haver quedat en algun dels peatges a l’anada, perquè en Josep ha malmès una posició que prometia amb un petit error, que li ha costat el punt, i en Joan ha lluitat fins que ja només li quedava el bolígraf per mirar de salvar una posició que feia aigües per tots costats. I els reusencs que, per fi, han respirat tranquils. I nosaltres, a més de respirar, hem hagut de tornar a agafar carretera i manta i , en dues horetes més, cap a Tordera. Hi hem anat com a equip de primera i n’hem tornat de segona.
Tot amb tot, un any més hem de dir que ha valgut la pena.
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=107

Un comentario en “REUS 6 – TORDERA A 4”

  1. S’ha acabat el campionat i quasi aconseguim l’objectiu de la permanència. Penso honestament que aquest grup té qualitat per estar en primera divisió però no han sortit les coses bé. Ja tinc ganes de començar a jugar a Segona divisió per tornar a pujar. La segona temporada espero jugar més tranquil i sense tants alt-i-baixos. Properament publicaré un estudi de com ha anat el campionat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *