VILOBI 4 –TORDERA “B” 4

Empat a casa del Vilobi, on de bon començament semblava que no hauríem de tenir gaires problemes mirant la diferència d’elo. Ràpidament s’han signat les taules del Fernando i el Lluis però a falta de 4 partides el resultat era 3 a 1 per els Vilobinencs, amb els punts perduts del Jacobo i el Carlos, que han inclinat el rei de manera fulminant després d’unes jugades imprecises. Per sort el Jordi i la rereguarda Ramirez-Daniel  ens donava l’ empat i la partida del Bayon, que feia sortir guspires i podia tombar-se per qualsevol bàndol,  al final marxem amb un empat. Un dia assolellat i cap al dinar de germanor amb la permanència assegurada. La pròxima setmana ens visitarà el Guixolenc ‘B’, sense cap pressió, i donarem per acabada la temporada per equips.

Campionat de Catalunya per Equips Vilobi-TorderaB 2013

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *