Tordera “B” 3 ½ – 4 ½ Salt i Girona.

Dia ventós i que ens ha portat grip per a molts jugador del nostre equip. Faltaven pocs minuts per començar el matx i encara no tenia gens clar qui jugariem. Finalment hem començat a jugar amb gairebé tots els jugadors possibles. Ha començat el matx amb l’ Olmeda patint i deixant el punt amb fermesa. Per altra banda en Tomàs, faltant-li només 4 minuts del temps inicial, ha guanyat un final amb claredat. A l’Arseni el seu oponent l’ha desenrocat i l’ha estat apretant fins que ha deixat el punt. En Ramirez ha guanyat con sap guanyar ell, sense que el contrari veiés l’amenaça mortal. Així hem arribat a mig matí, amb la meitat de les partides i amb la meitat dels punts. Ara tot estava a las mans dels 4 primers taulers i sense que cap partida estigués decantada. El narrador, veient un final igualat i les partides gens malament, demana taules, però el contrincant no ho veu clar i seguim jugant… Les partides de Fernando i d’en Carles es compliquen i pinten bastos, i mentrestant el meu contrincant em demana taules. Llavors no ho veig clar jo i seguim jugant… La partida del Bayon pintava taules. Finalment en Carles i en Fernando es deixen el punt, i ara només amb un miracle podiem fer taules. I ves per on, en Bayon, amb mala cara per la grip i una tos que no l’ha deixat en tot el matí, s’emporta el punt en un final teòric de taules. Però la meva partida amb alfils de diferent color i la posició tancada i havent demanat tantes vegades taules al final han sigut taules i el punt fuig ràpid amb el vent a casa del Salt i Girona.

La setmana vinent anirem a casa del Gerunda, a veure si ens emportem el que avui ha fugit!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.