SANT GREGORI 4,5 – TORDERA “B” 3,5

Mati fred en el qual se’ns ha escapat el punt. Hem començat amb una baixa, però amb ganes, i les partides han anat prou bé fins l’últim moment. Només de començar l’Arseni feia un atac d’aquells que millor no trobar-s’hi davant i el narrador guanyava qualitat. Tot pintava prou bé. Llavors comença el malefici, i van caient les partides, no pas per estar malament sinó per davallades. I ja a l’ última partida, la del narrador, amb 3.5 a 3.5 al marcador, dues peces per torre unes quantes jugades amb l’ increment per totes dues bandes,  es deixa un sacrifici i el rellotge ¬¬. Hem tornat amb la sensació de no fer els deures tan bé com es podria. La setmana vinent esperarem el Cassà “B”, a veure si podem jugar tots i amb mes empenta!

Seguint el suggeriment dels nostres lectors poso l’enllaç a l’acta.

Acta 6 Ronda 1 Provincial Girona Sant_Gregori-TorderaB

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.