Gerunda “D” 2 – 6 Tordera “B”

Els nostres jugadors han anat caient mica en mica, però no pas per culpa dels escacs sinó de la grip, que encara ronda des de la setmana passada. Almenys hem tingut sort que el tercer equip aquesta setmana descansava. Just a l’últim moment de sortir de Tordera cap a Girona ha caigut l’Olmeda. Sort que teniem en Grimal per poder fer l’equip complet.

Local molt concorregut, no és pas debades que tenen cinc equips. A l’hora de jugar en Ramirez s’emporta el punt amb una bona combinació després d’una mica d’estrangulament i als pocs minuts el narrador aprofita un descuit del contrari i ja en portem dos només de començar. Les partides continuen amb si fa no fa igualtat. Taules d’en Grimal i d’en Tomàs ben treballades. Punt de l’Arseni que, tenint molt avantatge, ha hagut de lluitar fins al final.  L’Adillon al final ha aconseguit alguns peons de més i no ha deixat passar al victòria. Amb el matx guanyat en Puigdemont ha lluitat fins al final, però tenint un final de torres amb un peó de menys i la posició,  el contrincant no li ha deixat fer taules. Amb uns elos bastant igualats el matx ha estat del nostre costat des de bon començament. La setmana vinent esperarem al nostre veí, el Blanes i confiem que amb millor salut.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.