Tordera C 2,5 – 1,5 Blanes B

El Tordera C de recent creació ha debutat al per equips amb victòria (amb remuntada inclosa). Ni amb tres equips han pogut jugar tots els jugadors que s’han acostat aquest matí al club; l’Àngel i en Joan s’hauran d’esperar a la setmana vinent.

Un cúmul de despropòsits ha fet decantar el primer punt de la història de l’equip C cap al costat blanenc: El jugador visitant ha fet una descoberta en la que perdia peça. L’Abel, però, no ha vist la bona combinació i ha acabat perdent la dama. En Tomàs, després d’unes quantes propostes de taules ha acabat convençent el seu contrincant que era un final sense res a pelar. 0,5 a 1,5. El cronista aprofitava un descuit del contrincant per igualar el marcador i deixar el símbol del matx en mans d’en Jordi. El capità ha anat collant a poc a poc el seu contrincant fins al punt que aquest, s’ha vist superat per “apuros” de temps i per partida i ha acabat perdent per bandera.

Encara que a aquesta categoria no comptin els punts d’equip sinó els individuals, podem descriure el matí d’avui com un partit emocionant amb final feliç. La setmana que ve visitem el Caldenc B, ja us explicarem com ens ha anat!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.