Tordera “B” 6 ½ – 1 ½ Figueres “D”

Bon començament de campionat, mirant el elo dels jugador ja pintava bé perquè tots els nostres jugador en teníem més però sa de jugar y després de una hora el Arseni que a sigut el últim en arribar a sigut el primer en marxar amb el punt a la butxaca el narrador que a les hores portava una peça de més tampoc va trigar molt en fer-li escacmat i amb dos punts i la resta de partides igualades o amb una mica de avantatja  a fet que passant el temps la experiència dels nostres jugador es fes notar contra el jove equip de figueres, em anat guanyat la resta de partides excepte la partida del Adillon que no estan malament, a rendit el punt en un final de torre contra afils que no son senzills.

La pròxima setmana a Lloret, reforçats per el resultat i amb ganes de guanyar.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.