Lloret 3 – 5 Tordera “B”

Avui hem anat a casa del nostre veí, el Lloret. El mati no era especialment fred,  el local estava prou bé i tot anava de primera, amb una superioritat d’elo que feia preveure que no tindríem gaire problema, però ….. fins l’últim moment i la darrera partida no estava res clar. Ja molt avançat el matí han començat a caure els primers punts; en Carles i en Puigdemont han pactat taules, al Bayon l’han cargolat amb precisió i paciència i finalment ha cedit el punt; a en Fernando, tenint una posició gens dolenta, un error de càlcul li ha costat el punt. 3 a 3 i quedaven el Manuel  i en Velez amb els punts de Ramirez, que ha fet un atac incisiu i l’Adillon el matx estava en taules. Al cap de poc en Manuel s’emportava el punt. Ja teníem les taules assegurades d’en Velez, tenint dos peons de més, tot i que la partida estava viva i el contrincant tenia serioses amenaces, però després de donar una qualitat per un altre peó i alguns errors de tots dos s’ha emportat el punt sencer, amb la victòria de l’equip.

Matí complicat amb final feliç. La setmana vinent esperarem a el Salt i Girona amb les barricades fetes.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.