Tordera B 7,5 – 0,5 Els Palaus

Nova victòria del segon equip. Avui al matí l’equip empordanès s’ha presentat amb només cinc jugadors (els cinc primers taulers) i per tant poques possibilitats de victòria. Una llàstima tenint en compte que avui havia de debutar el juvenil de la colla, en Joan, que com un en Jordi Quintana i un servidor, s’ha endut el punt sense suar-lo.
En Tomàs sembla que recupera la forma, i avui ha tornat a ser la “pole” (en llenguatge de fórmula 1). A part d’això, de la seva partida en podem dir que ha recuperat una torre neta de desavantatge per acabar imposant-se. En Lluís Ramírez no ha tingut compassió del seu rival i li ha etzibat un atac criminal. En Lluís Puigdemont continua comptant les partides per victòries, i avui, tot i tenir un rival de molt nivell, no n’ha estat una excepció. En Jordi Adillón també ha tret el punt sencer després d’una lluita força aferrissada. Per últim el contrincant d’en Carlos ha fet el mig punt que ha permès al seu equip no tornar-se’n a Agullana amb les mans buides. El marcador final de 7,5 a 0,5 és bastant inflat tenint en compte el bon nivell que ha demostrat l’equip visitant.
La setmana que ve visitem els companys del Guixolenc B en una nova batalla pel primer lloc, ja us explicarem com ens ha anat!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.