Guixolenc B 3,5 – 4,5 Tordera B

Els del segon equip estem molt mal acostumats a guanyar, com aquell qui diu, sense ni baixar de l’autobús, però avui hem tingut davant un senyor equip i el panorama ha canviat substancialment.
Un pèl abans de dos quarts de deu ens presentavem a Sant Feliu de Guíxols, amb les armes necessàries per guanyar: Els caramels i els croissants d’en Jordi Quintana.
Avui ha estat el dia del debut d’en Joan, que tot i ensenyar les urpes ha acabat cedint el punt. El matx en general es veia força complicat, però en un tres i no res en Jordi Quintana ha guanyat una peça i la partida, en Tomàs capgirava una partida pràcticament perduda i el cronista s’enduia el punt sencer, 1 a 3. Molt interessant l’entrega de torra que ha protagonitzat el contrincant d’en Lluís Puigdemont, però les múltiples variants de la combinació i la manca de temps han impedit que en traiés quelcom de positiu, 1 a 4. Segons en Lluís, el punt se l’ha endut després d’aguantar un bon xàfec. Menys sort ha tingut l’altre Lluís, en Ramírez, que tot i plantejar una bona partida ha acabat perdent. En Carlos ha tingut la partida complicada des del principi, però s’ha defensat amb ungles i dents. Tot i això, no ha aconseguit puntuar, 3 a 4 i tot queda en mans d’en Jordi Adillón. Té un peó d’avantatge i final d’àlfils del mateix color. En el moment en què no ho ha vist del tot clar, ofereix taules al seu contrincant, i aquest accepta al·legant que no aspirava a més que això.
Al final suada victòria que ens assegura estar a final de temporada en llocs d’ascens, i a més, lluitar amb el Blanes pel primer lloc.
La setmana que ve descansem, i l’altra, en l’última ronda, visitem el Gerunda E. Ja us explicarem com ens ha anat!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.