Tordera B 5,5 – 2,5 Gerunda F

Matí tranquil avui a Tordera. Ens enfrontàvem a un filial del Gerunda, que amb la llista de jugadors que té no se sap mai quin equip faran. La quëstió és que només s’han presentat sis jugadors visitants, donant-nos a en Lluís Puigdemont (que continua pitxitxi) i al cronista el punt sense haver-lo de suar.
A més semblava que s’anava decantant el partit: en Toni no en tenia prou de fer un doble al seu rival, que l’hi ha enganxat rei dama i torre amb el mateix cavall. Més tard han caigut també sense massa problemes el punt del capità i el primer d’aquest any d’en Tomàs. 5 a 0, victòria al sac i amb la sensació que poc treballada. En Lluís Ramírez ha fet mans i mànigues per compensar en el joc el que el seu contrincant li havia guanyat en material, però no hi ha hagut manera. Mentrestant, l’Arseni firmava taules en una partida en què un descuit de qualsevol dels dos bàndols podia haver significat un mat gairebé immediat. Només quedava jugant en Carlos, que tan ell com el seu rival han protagonitzat una partida digna d’una categoria més alta. En Carlos volent forçar el final s’ha acabat enganxant els dits… 5,5 a 2,5.
Aprofitem la crònica d’avui per informar de la victòria de fa una setmana per idèntic resultat davant del Figueres D, de la que cal destacar el debut amb una gran victòria de l’Àngel.
La setmana que ve ens desplacem al centre de Can Ninetes a preguntar si hi són els del Santa Eugènia B, ja us explicarem si allarguem aquesta bona ratxa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.