Santa Eugènia B 2,5 – 5,5 Tordera B

El segon equip continua intractable en el seu camí cap a primera (territorial, tampoc ens passem!). Avui, nova victòria al barri de Santa Eugènia.
El matí no ha pogut començar millor, ja que, gairebé en temps rècord, els dos Lluïsos s’han imposat als seus joves rivals sense contemplacions. En Carlos firmava unes taules que veient el panorama, ens afavorien. El cronista sembla especialitzat en embolicar la troca en partides amb avantatge… avui, però, no n’ha sortit escaldat, 0,5 a 3,5. En Tomàs s’ha quedat petrificat quan el rival l’hi ha sacrificat un alfil, fet que l’ha fet anar de cul tota la partida… res a pelar, 1,5 a 3,5. En Jordi Adillón ha vist el matx complicat i ha decidit que era hora de fer el punt de guanyar, 1,5 a 4,5. L’Arseni, segons ell per jugar massa ràpid, s’ha enganxat els dits. Per últim, en Jordi Quintana, en una partida maratoniana (ha durat fins ben bé les 2), ha acabat desmanegant les peces del seu contrincant. 2,5 a 5,5 i ja en queda una menys.
La setmana que ve rebem els Palaus d’Agullana en l’últim matx d’aquest any del segon equip a l’Emili Vendrell. Ja us explicarem com ens ha anat!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.