Dotze Castells B 1 – 7 Tordera B

Avui ha tocat un desplaçament llarg. El segon equip hem viatjat fins a Llers per enfrontar-nos al Dotze Castells B. En tots vuit taulers teníem més ELO que els jugadors locals, i tot i que no ens n’hem de fiar, bon senyal.
S’està convertint en costum això d’obligar-nos a remuntar, i és que avui, poca estona després de començar,  l’Arseni es deixava una entrada de cavall que li ha costat la partida. Quan sacrifiques una peça contra en Lluís Puigdemont has de tenir molt clar que, com a mínim, no hi perdràs. Aquest però, no ha estat el cas de la seva contrincant, que quan ha vist aturat el seu atac, ha hagut d’abandonar. El cronista ha posat per davant els seus jugant contra un rival poc ofensiu però amb les peces ben tancades darrere. En Manel ha demostrat que la derrota de la setmana passada va ser un accident puntual i ha col·locat l’1 a 3 al marcador. Quan jugues a escacs, ho has de tenir en compte tot, fins i tot les descobertes… i si no que li preguntin al rival d’en Jordi Quintana, que s’hi ha deixat la dama. A més en Toni guanyava una torre, la qual cosa ens donava molt bones expectatives. Les partides d’en Carlos i en Jordi Adillón semblaven tenir un lleuger color maresmenc, però encara amb molta guerra per endavant.
Si en algun moment hem vist perillar la victòria, ha estat quan el rival d’en Toni ha buscat una combinació que podia recuperar peça, o torre, o qui sap si alguna cosa més. Al final però, ha quedat en un ensurt, i en Toni ha aconseguit endur-se el punt. En Carlos ha aprofitat molt bé la millor posició que tenia per fer el punt de guanyar. Ja sense importància en el resultat del partit, en Jordi Quintana ha desballestat la compensació que tenia el seu contrincant a canvi de la dama. Finalment en Jordi Adillón no ha fet el que semblava més fàcil, taules i cap a dinar, ja que ha vist que tenia un cert avantatge. Després d’una dura batalla, ha completat el gairebé ple de victòries dels nostres.
La setmana que ve ens tornem a enfrontar a un equip altempordanès. En aquest cas però, serà al Figueres D a qui li tocarà desplaçar-se. Ja us ho explicarem.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.