Tordera B 4 – 4 Blanes

El segon equip també ens hem estrenat al campionat per equips. Se’ns ha plantat davant un Blanes amb vuit jugadors amb ELOs inferiors als nostres, però molt experts i batalladors.
Els visitants s’han avançat gràcies a una partida molt ben jugada per part del rival d’en Manel, que poca cosa hi ha pogut fer. En Lluís Puigdemont s’ha endut un disgust en la seva estrena de la moderna i ha hagut d’apel·lar a l’èpica per endur-se el punt i posar l’empat al marcador. El cronista s’ha estrenat amb bon peu i ha posat els seus per davant, 2 a 1. En un tres i no res, els de la Selva han tornat a girar la truita, derrota d’en Tomàs i poc després de l’Arseni. 2 a 3 i el partit s’anava complicant. Bon debut amb el club d’en Carlos, que jugant al primer tauler ha dominat bona part de la partida, però no ha pogut transformar l’avantage en punt sencer. 2,5 a 3,5 i ens quedava ben poc marge d’error.
Quedaven les partides d’en Jordi Quintana i d’en Lluís Ramírez. En Jordi, atent al resultat de l’equip i la partida del seu company, ha valorat una bona estona forçar el final de dames. Veient que en Lluís tenia molt bona posició, ha decidit deixar la cosa en taules. Finalment en Lluís, s’ha aconseguit desempallegar d’un rival que no li ha posat les coses gens fàcils.
I com que durant aquesta època de l’any ens aixequem els diumenges al matí per fer amics, hem acabat deixant-ho amb empat a quatre, i tots contents cap a casa. D’aquí una setmana us explicarem com ens ha anat la visita a Llers contra el Dotze Castells B.

Comments are closed.