Tordera B 4 – 4 Dotze Castells B

Disputat matx el que hem viscut aquest matí contra el quadre empordanès. Ens presentavem amb sis jugadors, cosa ja habitual aquesta temporada. L’avantage visitant era important, però ben aviat l’Àngel retallava diferències després d’haver esquivat un atac bastant dur del seu contrincant. L’Arseni posava la igualada al marcador resolent amb solvència un final de torres (2-2). Avui hem recuperat, després d’unes quantes setmanes, en Manel, que ha comès una errada que li costava la partida (2-3). També hem recuperat l’Abel, que ha tingut bé la partida durant bona part del matí, però la falta de rodatge li ha passat factura (2-4). En Lluís, continua demostrant que el seu fitxatge ha valgut molt la pena, i de quina manera! 3 a 4, i només queda jugant el cronista, amb una partida que no pintava massa bé. Al final, però, el rival es fa un embolic amb les peces i queda en un final inferior, de manera que el punt es queda a casa. I com que del que es tracta és de fer amics, 4 a 4 i tots contents. La permanència ja està, per fi, garantida, i la setmana que ve anirem a Banyoles a intentar el miracle de l’ascens. Ja us ho explicarem

Comments are closed.