TORDERA A 6 – LA LIRA 4

Un bon matx el que hem disputat aquest matí, des de diferents punts de vista.
Pel que fa a joc, a partir de la segona part del matí ja no hem patit gaire pel punt, ja que en general les partides estaven rutllant bé. Tret de la d’en Joan, víctima d’un parany que li ha passat per alt i l’ha deixat sense cap més resposta que signar la planilla. En Josep Mª, en canvi, ha destrossat el rival sense manies, i ha hagut d’escoltar una reacció “a la Wenger”, quan la seva victòria no tenia apel·lació possible.
Victòries d’en Juan Pedro, que també ha assistit a una reacció un punt irada del rival, d’en Pau, amb un atac “dels seus” que ja li trobàvem a faltar i del cronista, a qui se li ha posat bé la partida a l’inici i ha necessitat només 66 jugades per forçar el punt. Bones taules de l’Eduard, en Lluís i en Jacobo, que arrodonien un bon marcador final, malgrat la derrota al darrer sospir d’en Josep, que ha intentat forçar una partida que probablement havia de deixar en taules.
Això pel que fa al joc que s’ha vist, però cal parlar també de la taula classificatòria, perquè aquest equip es presumeix un rival directe per mantenir la categoria, o sigui que el triomf d’avui, mirat així, és doble.
Diumenge vinent anem a veure el Sant Andreu B, i de mica en mica s’anirà perfilant el repartiment final.

Comments are closed.