Gerunda E 2,5 – 5,5 Tordera B

Diuen que a la tercera va la vençuda. Potser tinguin raó, tercera setmana consecutiva enfrontant-nos amb un filial del Gerunda, i per fi ens enduem el punt. Si us diem que ens hem presentat a Girona amb sis jugadors, mirant el resultat pot semblar poc menys que un passeig, cinc victòries i unes taules en sis partides. La realitat, però, ben diferent. Amb el desavantatge al marcador, a priori, les taules d’en Toni semblaven perjudicar-nos. Llavors, però, s’ha girat la truita, En Lluís començava la remuntada fent una bonica combinació, i l’Arseni, que era qui tenia la partida més embolicada, aconseguia fer mat. (no et queixaràs, Arseni, que avui sí que hem comentat la teva victòria). Un servidor s’ha quedat de pedra per un moment quan el rival ha cantat ofegat. Sort, que se li havia escapat una jugada. 2,5 a 3,5 i la cosa pintava molt bé, amb la gran partida de l’Àngel, que per fi s’estrenava en el per equips, i a més, fent el punt de la victòria. Amb el matx decidit, la rival d’en Jordi es deixa material decisiu en una jugada, i tot i la generosa intenció del nostre delegat de deixar-la recular, aquesta s’hi ha negat, ja que reglament en mà la jugada ja estava feta. Al final, doncs, 2,5 a 5,5. La setmana que ve, rebem el Dotze Castells B, esperem poder-vos explicar que ens hem assegurat la permanència. Seguirem informant.

Comments are closed.