Tordera B 1 – 7 Gerunda D

Matí catastròfic pel segon equip. Les nombroses baixes ens han impedit poder competir més dignament contra un rival, avui, superior. Tres taulers vacants i el dubte d’en Tomàs eren un argument prou sòlid perquè els gironins afrontessin el matx amb molta tranquil·litat. Al final, s’ha confirmat la baixa, 0 a 4 i per empatar s’havien de guanyar les quatre partides. Hem deixat de creure en el miracle quan l’Àngel, que feia estona que estava inferior, inclinava el seu rei. Poca estona després, també ho feien l’Arseni i en Jordi. Qui escriu, fent una partida amb força errors per les dues bandes, ha esgarrapat el punt de l’honor. Al final doncs, 1 a 7. La setmana que ve acabem la marató contra el Gerunda visitant l’E, a veure si per fi els tombem.

Comments are closed.