EL MASNOU 6 – TORDERA A 4

Nova derrota del primer equip aquest matí al Masnou, contra un equip que, segons el senyor Arpad ELO, era inferior en la majoria dels taulers, però que ens ha demostrat ser superior en les partides. Coses que passen…

Un local de joc bonic i una gent agradable ens esperaven al Baix Maresme. El matx ha començat amb molta igualtat, però quan han començat a decidir-se els punts el resultat ha estat clar: tres victòries per ells contra una de sola pel nostre cantó, més l’acostumat reguitzell de taules. S’ha lluitat, i molt, però els números canten.

Ara la classificació comença a empènyer, i tenim una bona pujada fins al final del campionat. De moment, el primer matx-ball diumenge vinent, amb la gent de La Lira. Sabrem fer-ho millor? Chi lo sà?, que diuen els italians…

El fet és que si no en som capaços, la categoria començarà a perillar de debó. Fins diumenge.

Comments are closed.