UGA b 4’5 – TORDERA A 5’5

I avui ha saltat la sorpresa. Hem guanyat a domicili un partit que d’entrada consideràvem difícil. En alguna crònica anterior hem parlat del factor sort, i adduíem que ens havia estat advers; probablement avui la cosa hagi anat al revés. En qualsevol cas, el punt sencer per a nosaltres, i un plus de tranquil·litat per encarar l’equador de la lliga.
El matx ha començat de manera normal, tret del primer tauler local, que ha arribat amb més de mitja hora de retard.
Avançava el matí i no es veia encara com podia anar al final, si bé cap partida es veia especialment desfavorable. Tot d’una, però, han començat les decisions: ha caigut en Josep Mª quan més estava apretant, per un doble que se li ha escapat i ha fet taules en Joan. En poca estona l’Eduard ha culminat la quarta victòria consecutiva (i això perquè només hem jugat quatre rondes) i en Juan Pedro ha traspaperat una jugada que li ha costat el punt. Guanyava en Carles una partida “de les seves”, després d’haver anat a remolc, cedia en Pau a la pressió insuportable al flanc de dama i signaven empats en Lluís i en Jacob.
Qui signa i en Josep escombraven també cap a casa amb els dos puntets que ens feien guanyar el matx. Una mica inesperat, potser, però mirat amb perspectiva, també té lògica.
Diumenge ens visita la Colmena.

Comments are closed.