Tordera B 5 – 3 Figueres D

Nova victòria del segon equip, i ja en van tres de quatre. Cap a tres quarts de deu començavem a jugar, i avui, per variar, hem afrontat el partit deixant un tauler buit, la qual cosa significava el primer punt pel quadre empordanès. En Tomàs arriba a un final de torres un pèl inferior, i un error fatal el condemna. 0 a 2 i el partit es comença a posar difícil. Un servidor, en una partida molt grisa (tot sigui dit) es retroba amb la victòria. En Jordi Quintana segueix amb la seva excel·lent ratxa, i avui ha desplomat un altre jove contrincant. 2 a 2. Bon debut el de l’Àngel, que ha demostrat tenir molta idea del joc llançant un dur atac contra la defensa del seu contrincant, però que no ha sabut rematar i ho ha pagat amb el punt. Una altra vegada per sota al marcador, i depenem dels tres primers taulers. En Manel, ha “aprofitat per guanyar” el seu jove contrincant, segons ell, ara que encara pot. Les dues partides pintaven molt bé, però tant en una com en l’altra encara hi havia feina. L’Arseni però, per fi s’ha destapat i ha resolt sense complicar-se. 4 a 3, i en el final aparentment força superior d’en Lluís només necessita arrencar unes taules per fer guanyar l’equip. Jugant, però, passen aquestes coses: el rival complica la partida, entren els nervis del punt decisiu… Tot sigui dit, el mig punt i per tant la victòria d’equip no ha semblat perillar en cap moment. Al final, s’emporta el punt sencer que ens fa respirar tranquilitat. Una setmana més ens ha tocat patir de valent, però ens ha sortit bé. 5 a 3. La setmana que ve més, comencem la marató contra el Gerunda visitant l’F. Ja us explicarem com ens va!

Comments are closed.