Salt i Girona “C” 3 – 4 Tordera “B”

Missió complicada la del segon equip avui a Salt. Visitem un dels equips més febles de la categoria, però afrontem el partit amb baixes. A la d’en Jordi Adillón de la setmana passada, s’hi sumaven les d’en Manel i l’Arseni. Tres taulers buits normalment signifiquen un 3 a 0 en contra, però avui ens hem trobat amb la bona notícia que els locals també deixaven l’últim tauler buit. Per tant, només dos a zero. A més, en Toni, amb més son que de costum, tampoc ha tingut oponent. 2 a 1. El matx semblava començar-se a posar a favor nostre quan en Tomàs ha entregat un peó-bomba al rival. D’aquells que es mengen i cau la dama. La derrota de qui escriu, potser per excés de confiança, o simplement, per haver comès un error força greu a l’obertura, tornava a avançar els del Gironès. A més, obligava a guanyar en Lluís i en Jordi Quintana si voliem sortir victoriosos. Així ha estat, primer en Jordi, que continua fent una molt bona temporada, i després en Lluís, que igualava el primer com a pitxitxi (2,5 punts). Al final doncs, amb patiments que potser podiem haver evitat, els tres punts han vingut a Tordera. D’acord, només un, que això no és futbol. La setmana que ve més, rebem el Figueres D, i esperem afrontar el matx amb més garanties. Seguirem informant.

Comments are closed.