PALAFRUGELL B 2’5 – TORDERA B 5’5

Bon començament del segon equip amb una clara victòria a domicili sobre l’equip baix-empordanès. En Jordi Quintana ha estrenat el compte de victòries fent una bona combinació en la que ha enganxat una torre al rival (0-1). Poc després, però, catàstrofe d’obertura d’en Tomàs que es converteix en la igualada de l’equip local (1-1). Un servidor, sense fer una partida brillant guanya la peça i poc després el punt (1-2). L’Arseni, que ens ha sorprès a tots arribant puntual, estava fent una bona partida, però en aquest joc un sol error pot ser fatal… (2-2). En Jordi Adillón, que després d’una temporada a l’equip A torna amb nosaltres, ha aprofitat algunes jugades fluixes del seu jove contrincant per tornar-nos a avançar al marcador (2-3). En Lluís, fitxatge d’aquest any, s’ha estrenat amb molt bon peu: gran partida i victòria (2-4). Quedaven les partides d’en Toni i en Manel, totes dues amb molt bona pinta, de manera que aparentment la victòria del matx estava decidida. Aquest últim després d’haver fet un espectacular sacrifici de dama, acaba fent miques la defensa del rival (2-5). Per últim, en Toni ha donat una alegria al seu rival proposant-li taules, ja que el partit estava decidit i “s’havia d’anar a dinar”. Al final doncs, 2,5 a 5,5, el primer punt de l’any, i a més, amb la sensació d’haver fet un bon partit. La setmana que ve, més. Rebem a casa un dels equips probablement més durs de la categoria, el Vilobí.

Comments are closed.