SANT JOSEP 7’5 – TORDERA 2’5

Amb un cert retard, vet aquí la crònica del que ha estat la cloenda d’aquesta temporada. Un matí de lluita intensa – tret del cronista, a qui l’amic Josep Ortiz li ha ofert unes generoses taules poc després de començar – en què s’han vist partides molt disputades, malgrat que al final només hem esgarrapat cinc taules. Probablement s’ha imposat la lògica de l’elo superior, però la veritat és que hem jugat desacomplexadament i no hauria pas estat estrany un resultat més favorable per nosaltres. Tantseval: felicitats als campions, i molta sort l’any que ve, que la feina feta per en Josep els darrers anys comença de donar fruit, i li desitgem uns grans èxits.
Pel que fa a nosaltres, hem acabat la jornada amb el dinar de germanor amb què cada any acomiadem la temporada, i amb l’ensurt de la falsa notícia que havíem de jugar la promoció, cosa que després ha resultat que no era certa. Ara, doncs, a reposar els equips fins l’any vinent, salvant, potser, Sant Pol.
A reveure.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.