TORDERA 3’5 – SANTA EUGÈNIA 6’5

Tots sabíem que algun dia ens podia passar. Que són coses que passen fins als millors equips del món mundial. Acceptàvem que no sempre les coses surten prou bé, i hi ha dies que un torna a casa amb la sensació que tot podia haver anat diferent.
Fins aquí, tot és força normal.
El que ja costa més d’acceptar és que, en una mateixa jornada, s’ajuntin tota una colla de despropòsits talment com si haguéssim trepitjat m…
No és gaire freqüent que en Josep perdi un final en una partida en que ha manat tot el matí; tampoc ho és que l’Eduard es deixi atacar com si davant seu hi tingués …l’Eduard!; encara menys estem acostumats a veure en Juan Pedro fent unes taules assèptiques només amb una hora i mitja; i poca gent espera que en Joan, després de tenir contra les cordes i el rellotge el rival, a l’hora d’entrar a matar li regali una torre i el punt; el mateix dia que el cronista no encerta a rematar un final dels que es deleix per jugar i deixa escapar mig punt; i coincideix amb la jornada en que en Carles, retornat, queda de pasta de moniato quan el rival, més mort que viu, es treu de la màniga un ofegat in artículo mortis; això després que a en Josep Mª li passés per alt una continuació que probablement li hauria donat el punt en comptes del zero.
Les partides d’en Jacobo i d’en Jordi s’han ajustat al que era previsible a mesura que anava avançant el matí, amb victòria i derrota, i la d’en Pau ha estat, com sempre, un circ: un pim-pam-pum amb combinacions vistoses i mat al bell mig del tauler; una partida completament «a la Pau».
Així doncs, què pot haver passat avui que expliqui aquest cúmul de despropòsits? Què hem fet per merèixer, totes de cop, tantes malediccions dels déus? Quina estranya conjunció dels astres ha desfermat aquesta malastrugança?
Ah, me n’oblidava: avui ha vingut en Pere Mas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *