SANT GREGORI 7 – TORDERA B 1

Desplaçament gris del segon equip el d’avui a Sant Gregori. Abans de marxar, hem tingut el retard de l’Arseni que ens ha fet tenir certs dubtes de si arribariem a l’hora per jugar.  Seguint la tradició, el fet de jugar fora ens ha fet deixar dos taulers buits, la qual cosa ja complicava molt puntuar. Arribem al local un pèl tard, comprovem els Elos dels nostres contrincants i, com era de preveure, ens superaven en tots els taulers. Poca estona després de començar, hecatombe d’en Tomàs a l’obertura, 3 a 0 i això cada cop pintava pitjor. En Toni ha fet el punt de l’honor visitant i s’ha imposat amb certa comoditat en un final de peons amb dos d’avantatge. L’Arseni no ha pogut defensar un final de torres inferior i també ha cedit el punt. El cronista, que ha arriscat massa en una obertura que no coneixia prou, també ha hagut d’inclinar el rei. En Jordi veient la impossibilitat de donar la volta a la partida també abandona, i només queda en Manel, que tot i no fer una mala partida l’Elo ha imposat la seva llei (la seva rival li treia més de 200 punts). En un matx tan fluix com avui sembla ser que ni el GM Abel hagués aconseguit girar la truita.

Al final doncs, 7 a 1 pel Sant Gregori i la setmana que ve esgotarem les opcions de permanència al camp del Cassà B, rival també implicat a la zona baixa. Esperem que no tingui res a veure amb el partit d’avui!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *