Tordera B 4 – 4 Gerunda C

Avui el segon equip ha esgarrapat unes taules tot i tenir inferioritat d’elo en les set partides que s’han disputat (com per variar, hem deixat l’últim tauler vacant). El primer d’acabar ha estat el cronista quan s’ha trobat en un final de torres en què, probablement, qui forçava, perdia. En Jordi no ha aconseguit treure profit d’un sacrifici d’un cavall per dos peons i ha acabat perdent. Amb el 0’5 a 2’5 l’Arseni proposa taules al seu rival veient que quedaven tres partides que pintaven bastant bé (Toni, Tomàs i Abel). El seu rival, veient la situació del matx, ha preferit rebutjar-les. L’Abel no ha sabut trencar la defensa del seu rival i ha deixat clar que «això és tables». En Tomàs ha caigut en un parany del seu rival en un final en què tenia un peó de més i ha acabat inclinant el rei. Un a quatre, i com ens sol passar les últimes setmanes, s’han de guanyar totes les partides que queden per empatar. La remuntada l’ha començat en Toni, que ja feia estona que estava triturant el seu jove rival. Ha seguit en Manel, que ha entregat la dama en una bona combinació quan el seu rival patia «apuros» de temps. L’última partida l’ha acabat l’Arseni, que lògicament quan el seu rival li ha demanat taules les ha denegat. Al final doncs, un empat i tots contents. Gran resultat que trenca una ratxa de quatre derrotes seguides i ens fa mirar amb més optimisme les opcions de permanència. La setmana que ve més, des de Sant Gregori.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *