TORDERA 6’5 – UGA B 3’5

Resultat important el d’avui per assegurar, pràcticament, la permanència. A l’equador de la competició portem prou bagatge per encarar la segona part (que preveiem la més difícil) amb una certa tranquil·litat.
El matx ha engegat amb normalitat, i a mig matí en Josep Mª ha tret mig punt d’una posició completament igualada. Poca estona després en Lluís, que avui cobria la baixa d’en Carles, ha atropellat amb negres un rival en el més pur estil Lluís: és igual el material si les peces juguen.
Taules també del cronista, en l’enèssim final d’alfils de diferent color, i victòria d’en Joan, amb recital teòric inclós.
Cauen en Jacobo i en Jordi, amb partides incòmodes i amb els dos únics rivals que ens superaven en ELO. En Josep, però, torna les coses al seu lloc i guanya un final dels seus, complicat i francament difícil de jugar.
I, amb el 4 a 3, arribem a la fase crucial, amb tres partides vives.
Com que l’Eduard sembla que ho té guanyat, en Pau cedeix l’empat en posició de probable victòria, però amb el rellotge punxant. L’Eduard, fred com el gel, ha doblegat el rival quan ja el temps se li tirava a sobre (Eduard, ens mataràs a tots!) i ha decidit el matx. La darrera partida ha donat l’anècdota, ja que una posició de taules més que clares l’ha intentat forçar el jugador barceloní i no sabia que fer això amb en Joan Pedro al davant és córrer el risc que aquest t’entregui una torre … i et faci mat!
Un altre bon resultat, doncs, i diumenge a veure com ens portem amb el Maragall.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *