Tordera B 3 – 5 Vidreres

Nova derrota del segon equip. Avui se’ns ha presentat un Vidreres amb uns elos bastant superiors, i tot i intentar-ho, no hem aconseguit puntuar.
Cap a mig matí ha caigut la primera derrota a la partida d’en Toni. Poc després, en Tomàs ha igualat el marcador atropellant el seu rival. Fins aquí la cosa pintava prou bé. L’Abel, ha acabat inclinant el rei en el moment en què s’ha vist perdut. El cronista, que ha fallat en el càlcul de l’atac, ha perdut la partida. Taules de mèrit d’en Lluís, que tot i tenir un jugador que li treia més de 200 punts d’elo ha jugat per la victòria en tot moment. Taules en una bona partida d’en Manel, tot i que el 2 a 4 del marcador ens deixava contra les cordes. En Jordi ha cedit el punt, i amb ell el matx. L’Arseni, ja sense la pressió de lluitar pel matx de l’equip, ha deixat l’últim punt a casa.
Amb un punt de quatre possibles sembla que haurem de lluitar per evitar el descens, i diumenge que ve a casa del Banyoles B tenim una bona oportunitat per començar a allunyar-nos-en.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *