FOMENT B 2’5 – TORDERA 7’5

Un desplaçament amb premi el que ha fet el primer equip. Amb els equips filials no saps mai del cert amb què et pots trobar, però el fet és que avui el Martinenc ens ha oposat un equip força assequible, amb elos semblants als nostres. El més matiner, en Pau, amb poca estona n’ha tingut prou per arrasar, amb un atac iniciat amb un sacrifici. Força estona després i amb les partides amb bon aspecte, taules d’en Joan, més taules d’en Jordi en posició incerta i nova victòria de l’Eduard, amb concepció magistral d’atac.
Després d’un cert suspense, en Juan ha imposat la peça de més que havia caçat caminant una mica per la corda fluixa (ho semblava, però, perquè ell ho havia calculat fins al detall). En Carles ha estavellat un atac bonic i, en el contratac del rival ha hagut de retre el rei.
En el tram final, en Josep ha tret un empat després d’una imprecisió que podia costar-li cara, en Josep Mª ha castigat les ganes del rival de forçar un final taulífer emportant-se el punt sencer, i el cronista ha recollit el darrer punt després d’un final amb alfils de diferent color que deu ser l’excepció que confirma la regla. Un resultat potent. Salvats? Qui ho pot saber?
De moment, diumenge vinent un altre filial, la UGA B. Si ens anés igual…!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *