TORDERA 6’5 – SANT ANDREU B 3’5

Un resultat força contundent el del primer equip en aquest matí davant d’un equip que, a priori, pensàvem que ens oposaria molta més resistència.
El matx ha començat amb normalitat, tret de l’anècdota de la pèrdua de la cartera d’en Daniel Travesset, que al capdavall només havia estat un oblit.
A mig matí, taules del cronista en posició molt indecisa, d’en Jacobo en un final superior però amb els coneguts àlfils de diferent color i de l’Eduard, que ha firmat la pau en una partida on han tremolat totes les caselles i hi ha hagut una simfonia de bufetades. Amb poca estona de diferència, però, s’han encadenat la victòria (de laboratori, Joan dixit) d’en Joan davant del pare Travesset, d’en Carles que s’ha inventat un mig joc espectacular després d’una obertura més aviat magra, i d’en Juan, que ha esmicolat la pretesa defensa del blanc amb uns tocs imparables. Entretant en Pau havia de retre el rei més davant del rellotge que no pas del rival. I amb el 4’5-2’5 entràvem a la fase decisiva. En Jordi ha defensat fins on ha estat possible una posició desesperada, i ha retut el rei. Emoció: 4’5-3’5, amb les partides d’en Josep i d’en Josep Mª. El primer ha amorrat el rival després d’un final molt ben calculat i de posar-lo en xarxa de mat. Amb el matx decidit, en Josep Mª ha anat esmicolant la resistència del contrari per acabar imposant un avantatge abassegador, tot i que la partida havia començat molt costeruda per ell. Un bon matí, amb un gran resultat.
Diumenge vinent, a veure el Foment B. Ja en parlarem.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *