SANTA EUGÈNIA B 4’5 – TORDERA B 3’5

Segona derrota d’aquest any de l’equip B.
La previsió d’avui era visitar el Santa Eugènia amb 7 jugadors, però finalment hem tingut la baixa inesperada d’en Toni que ha suposat començar el partit amb un 2-0 en contra. A aquest fet se li ha sumat una derrota ràpida d’en Tomàs, que tres jugades després de perdre la dama i apuntar la derrota a la planilla ha inclinat el rei. Poc després se’ns ha complicat una mica més el matx quan el rival d’en Manel ha aconseguit defensar-se en un final de torres amb un peó menys. L’Arseni, en una partida recargolada, ha arrencat mig punt quan la seva contrincant li ha fet un escac continu que feia pujar el 4-1 al marcador. Quedaven tres partides i s’havien de guanyar totes tres per puntuar. Un servidor (Angelats petit) ha imposat l’avantatge que suposa un peó a l’obertura i ha fet pujar el 4-2. En Lluís ha desequilibrat un final igualat que ens ha fet creure que teníem opcions reals d’empatar. Finalment, en Jordi no ha pogut passar de les taules després de veure com el seu oponent li perdonava un mat en una.
D’una banda marxem de Girona havent perdut contra un dels rivals amb els que segurament ens haurem de barallar per mantenir la categoria, però de l’altra hem estat a punt de puntuar amb només sis jugadors.
La setmana que ve més contra el Vidreres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *