CENTRO ARAGONÉS 4’5 – TORDERA 5’5

Emoció creixent, recital de jotes de fons i victòria final, aquest pot ser un resum del que hem viscut aquest matí al local barceloní del Centro Aragonés.
Després d’un inici força plàcid, amb unes taules mortes del cronista, unes altres d’en Pau per no entrar en angúnies de rellotge, d’en Josep Mª en posició molt tranquil·la i d’en Josep, que no ha pogut treure més després d’una lleu badada, el matx s’ha començat a tensar amb les victòries de l’Eduard al més pur estil Eduard, més taules, ara a càrrec d’en Joan i derrota després de molta agonia d’en Carles. Quedava l’emoció. I les jotes: al local del costat ha començat un espectacle de cants aragonesos que ens ha amenitzat el darrer tram del matí. I justament quan s’havia de decidir tot. En Juan, després dbligar el rival a donar-li la dama per salvar el rei ha hagut també de donar-li el monarca, cosa que posava el 4 a 5 per nosaltres, amb la partida d’en Jacobo per decidir. Un final amb força mal aspecte, francament difícil, i de mal pronòstic. Però ni les jotes de fons, ni la premura del rellotge ni les dificultats objectives de la posició han estat cap problema per al nostre jugador, que ha acabat forçant les taules i la victòria.
Hem marxat amb bon gust de boca, i ara toca esperar el Sant Andreu B, diumenge vinent a Tordera.

Un comentario en “CENTRO ARAGONÉS 4’5 – TORDERA 5’5”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *