TORDERA A 4.5 – CIRERA 5,5

Ha pujat el teló. Hem començat el Campionat de Catalunya per Equips i ho hem fet de la millor manera per … al rival.
El matx s’ha mantingut a l’aire tot el matí, amb alternatives i poca definició, i ha acabat caient del cantó del Cirera. Segurament, però, els dos quadres havíem fet mèrits per endur-nos el punt, però només podia haver-hi un just guanyador.
Bones partides de l’Eduard – en el seu més pur estil – i d’en Joan, que diu que ha tirat de Fisher. Magnífic en Carles, a qui li prova ser pare. Lluitades les partides d’en Josep (ai, aquesta Alekhine!), en Pau (si no hi ha més, no hi ha més!) i la del cronista, amb suspense fins a unes taules forçades. Mala sort l’altre Joan, que ha començat amb gran avantatge de temps tot i arribar gairebé una hora tard, però en posició molt complicada ha cedit massa al rival. En Josep Mª ha fet front a un atac terrorífic que no tenia aturada possible. La partida d’en Jacobo semblava que es guanyaria però de mica en mica ha anat canviant de color. Emoció total a la d’en Jordi, que s’estrenava com a titular al primer equip i a qui el rellotge li ha arrabassat un punt que tenia ja al sac. Llàstima, no ha pogut ser.
Diumenge vinent, al Centro Aragonés, a Barcelona. A veure si ens anem despertant…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *