C.E. PALAFOLLS 3 – TORDERA B 5

Això sí que és començar amb bon peu. I fora de casa! (ni que sigui Palafolls, era un desplaçament…)
El matx ha començat mostrant una certa igualtat, i així s’ha mantingut bona part del matí. Fins que el nostre Messi, el jugador que fins ara no solia jugar a fora, l’Abel, ha arreplegat el punt despres de guanyar una peça (tot i comentar repetidament que es veia perdut!).
L’Arseni ha llençat la tovallola en posició força desfavorable. En Tomàs, que havia arribat deu minuts tard, ha fet una blitzkrieg i ha guanyat deixant el seu rellotge en 1 hora 24. Qui ho diu, que amb aquest ritme no hi ha temps de fer res?
En Manel s’ha quedat a gust donant mat en una, cosa qe no passa pas cada dia. En Toni ha anat esmicolant, fins al final, un rival que no ha ofert gaire resistència. En Daniel ha passat de puntetes per una combinació en què perdia peça i, davant una actitud tan desinteressada del rival, ha acabat la feina arrabassant-li el punt sencer i, amb ell, el matx.
Amb 1 a 5 al marcador, en Lluís i en Jordi han aguantat tot el possible, però han acabat cedint els dos punts. La sort era que ja no alteraven el resultat global.
Sembla que al segon equip li prova perdre jugadors…
I diumenge, a casa a rebre l’equip de la Bisbal, un dels ossos de la categoria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *