TORNEM-HI

Una altra vegada som a les portes de començar el Campionat de Catalunya per Equips, la competició que, com a mínim a nosaltres, ens dóna cohesió com a club.
Aquest any el primer equip tornarà a competir a la Segona Divisió Catalana, després d’unes quantes temporades en les categories superiors. El fet és que ja fa uns quants anys que de mica en mica hem anat perdent alguns dels millors jugadors que han defensat els nostres colors, i de manera natural el club es va situant en la categoria que li pertoca per la força que presenta. Ningú no ens pot treure, però, la magnífica sensació que hem pogut viure tots plegats en aquesta etapa, plena de moments sensacionals i records que seran, segur, inesborrables. Ho hem d’agrair als jugadors de qui parlàvem més amunt – en Joan, en Jordi, en Josep, l’Àngel, en David…-, i aprofitem per desitjar-los el millor a cadascun.
I nosaltres? Doncs nosaltres començarem (com, si no?) amb un pa amb tomàquet demà passat, el divendres 22, al local. Més que res per escalfar motors, ja que el diumenge, tots a caçar reis (si es deixen, és clar).
El primer equip engegarà a casa, rebent el Cirera; el segon equip haurà de preparar els plànols i els GPS, perquè ha de viatjar fins al recòndit Palafolls.
Diumenge al vespre en podreu llegir la crònica aquí mateix.

Un comentario en “TORNEM-HI”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *