TORDERA B 4’5 – 3’5 PALAFOLLS

Com qualsevol derbi: emoció fins al final.
Decisións ràpides en els taulers joves: perd l’Abel (0-1) i guanya en Tomàs (1-1). Es rendeix en Jordi Adillón davant un rival superior (1-2) i equilibra en Daniel (2-2). Partida enrevessada de l’Arseni (alguna no ho és?) que cau del nostre cantó (3-2). Mirant les tres partides restants s’endevinaven dues probalbes taules i una derrota, cosa que deixaria com a mínim mig punt a casa. Però els derbis són així: En Jordi Quintana accepta signar les taules tot i la lleugera superioritat, en Manel tomba el rei després d’un llançar atac tipus huracà que el rival ha aturat i l’ha deixat sense material (3’5-3’5) i, quan ja es masteguen les taules i l’empat global, en Toni es desperta finalment i acaba enduent-se el punt sencer i decantant la balança. Victòria local. (I sense en Lluís!)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.