TORDERA A 2 – 8 SANT MARTÍ

Estava escrit en els astres, i probablement el mateix Nostradamus ho tenia clar: aquest any toca canvi de categoria, i ni tan sols aliniant avui un equip trencador, amb dos taulers que comptaven ja com a punts segurs per nosaltres, res no ha estat suficient per tòrcer el destí indefugible: l’any que ve serem a segona divisió.
El Sant Martí s’ha presentat amb tota l’artilleria, i disposat a assegurar el resultat que li donaria tranquil·litat de cara a obtenir la permanència. Tauler per tauler ens superaven clarament en ELO, i feien un equip molt compacte.
Per si fos poc, em Pau s’ha presentat amb una cara que feia pena de veure: còlic nefrític. La millor disposició per asseure’s a jugar tres o quatre hores… Però en Pau és molt Pau. S’ha assegut, ha lluitat i ha tret el primer mig punt. Si això no és ser un first-class…!
En Josep Romero també n’ha fet via. S’han entès de seguida amb el rival i amb poques jugades les espases s’han abaixat.
Derrotes de tots colors de l’Àngel, aquest cronista, en Jacob, l’Abel i en Tomàs (aquest amb una certa polèmica per una jugada il·legal). Molta lluita en les tres partides restants, la de l’Eduard, que com sempre, feia venir mareig; la d’en Joan, enèssima posició de final de Grunfeld que està tip de jugar, i la d’en Josep Mª, amb una posició molt del seu estil, amb pressió posicional i possibilitats de contracops…
Al final 2 a 8, que no deu pas ser tan mal resultat (si es pensa en el Cornellà…)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.