TORDERA A 1’5 – 8’5 LLEIDA

Partit d’alt nivell. El Lleida ens visita amb uns ELO estratosfèrics (250 puns superiors a nosaltres de mitjana) i ens permet jugar un matí a escacs dels bons. Com que no notem la pressió, juguem amb ganes i plantem cara … fins on podem. Al final, s’imposa la lògica elemental i el punt sencer viatja cap a la terra ferma.
Val a dir que el resultat, tot i el que hem dit, és un xic enganyós, perquè com a mínim dues partides més han estat fregant les taules (Josep Romero i Eduard Camps) i s’han perdut per errors insignificants comprensibles per la premura del temps. A més, la partida d’en Josep Mª és possible que es pogués guanyar, així com la d’en Jacob.
Cordialitat en l’ambient de principi a fi. Aquesta gent són bona gent, i en saben molt…
I la setmana que ve, cap a Sitges.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.