GUIXOLENC B 3’5 – 4’5 TORDERA B

Com a mínim, el sacrifici del primer equip per no desballestar el segon ha donat resultat positiu. A priori, semblava que aquest desplaçament a Sant Feliu no havia de suposar cap obstacle per als nostres. Un equip que no ha fet gaire res en tota la temporada no semblava pas un rival difícil. Però també era clar que convenia guanyar avui de totes totes per assegurar la permanència de manera matemàtica, i per això s’ha pres aquesta opció. I encara sort!
Perquè el matí no ha començat gaire bé per al Tordera: al punt en contra que suposa aliniar només set jugadors s’hi ha afegit la baixa inesperada d’en Jordi Adillón, sense que encara en sapiguem el motiu, amb la qual cosa les coses començaven d’anar malament. Encara bo que a l’equip ganxó també els faltava un jugador, i en Toni ha tingut el punt sense treballar. Victòries d’en Lluís, en Manel i en Daniel (el trident de l’equip?), derrota dolorosa de l’Arseni (amb comentari tremendista inclòs) i taules d’en Jordi, i el punt que finalment se’n va cap al Maresme. I, amb ell, la permanència assegurada. Objectiu assolit.
I diumenge, darrera ronda, cloenda i dinar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *