TORDERA B 4’5 – 3’5 GERUNDA C

Bon matí i encara millor resultat del segon equip, que fa un pas important – qui sap si decisiu – cap a la permanència. En aquest grup les expectatives són d’infart, doncs a tenor del que passi les darreres jornades els equips es poden trobar lluitant per l’ascens o pel descens per un marge irrisori de punts. Això és així perquè els canvis de categoria es copmbinen amb els de les categories superiors, i enguany es preveu una temporada força nefasta per als equips gironins que hi militen – entre altres, el Tordera A – .
Pel que fa al matx, bona victòria d’en Toni (1-0) Sacrifici espectacular d’en Tomàs en posició complicada (2-0) i acabant amb una hora vint-i-set al rellotge. Derrota de l’Abel sense massa comentaris (2-1). Nova victòria d’en Daniel en partida força igualada en joc i en errades (3-1). Taules amb classe de l’Arseni (i què, si un arriba mitja hora tard i està amb qualitat de menys?)(3’5-1’5). Emoció en les tres partides restants. En Manel l’esmicola guanyant (sap fer alguna altra cosa, aquest noi?)(4’5-1’5). Derrotes dels dos Jordis, que no alteren ja el resultat final. Resultat doblement bo, si es compta que és davant un rival directe. Serà suficient?
La setmana vinent cap a Sant Feliu. Tremoleu, ganxons!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *