BANYOLES B 4’5 – 3’5 TORDERA B

Podia haver sortit cara, i ha sortit creu. El Tordera B ha anat a Banyoles amb un jugador menys, com ja és costum en els desplaçaments, i s’ha trobat davant un Banyoles B que no podia permetre’s perdre si no volia patir al final. Es preveia un matí difícil.
Les partides s’han anat decidint, i amb empat a 2’5 (victòries d’en Lluís i en Manel, taules d’en Daniel i derrota d’en Jordi Quintana), l’Arseni perd quan té superioritat material, en una partida embolicada. Tot penja d’un fil. Guanya en Jordi Adillón (novament empat), però en Toni no aconsegueix rendibilitzar un final igualat i acaba cedint el punt sencer.
Queden tres rondes i naveguem pel mig de la taula. Què ens espera?
De moment, la setmana vinent, el Gerunda C ve a Tordera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *