BLANES 6 – 2 TORDERA B

Ja sabem el que és perdre. Visita gairebé veïnal la del segon equip. el matx ha començat amb unes taules d’alt nivell al segon tauler (Lluís – Eudald) entre vells coneguts. En poca estona, punt sencer per en Daniel a càrrec d’error garrafal del contrari i derrota de l’Abel previ regal de cortesia en forma de peça. En la part més internacional del matx, taules de l’Arseni i derrota d’en Manel contra dos jugadors russos. En aquest moment (3-2), encara no estava res definit. En Jordi Quintana rebutja una oferta de taules (valorant el resultat global) i l’altre Jordi, en partida molt turbulenta, després de recuperar una qualitat ha acabat retent el rei. Ja amb el matx escorat, les dues partides restants s’han acabat perdent (partides que podien entaular-se, però ja no servia de res).
I la setmana vinent, el derbi: ens visita el Palafolls. (Esperem que no es repeteixi la història d’un altre derbi recent, i que no ens expulsin algun jugador només de començar; i que «lo pelat» no jugui amb el Palafolls, és clar!)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *